neljapäev, 31. mai 2007

3.kodutöö

Kuna 3.kodutöö sai suhteliselt pikk, siis otsustasin ma selle salvestada Google.docsi ja lisada siia lingi: http://docs.google.com/Doc?id=dfqdxvdj_4dbcbfk

Google.docsis avastasin uue põneva lubavuse - Google.docsi dokumendi avalikustamine blogis. Ma seda küll ei kasutanud, sest dokument on selleks liiga pikk, aga seda on teinekord hea kõrva taha panna.

Püüdsin oma kodutöös võimalikult põhjalikult kirjeldada, milliseid lubavused on meie keskkonnas olemas, milliseid me kasutame ning mille alusel on kujunenud välja just sellised valikud. Analüüsisin eraldi Pereraadio sotsiaalset keskkonda ja IFmm06 sotsiaalset keskkonda.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sinu viimane kodutöö on väga huvitav lugeda. Kasutamie seisukohast oleks mõnes kohas tahtnud klõpsata näit. teie Pereraadio ajaveebi lingile jne. et vaadata, kuidas keskkond välja näeb.

Mõned küsimused, mida oled oma tekstis esitanud oskan ehk ära lahendada:
Samuti ei võimalda vookogu lisada PowerPointi esitlusi.

Pane Powerpoint üles slideshare.neti ja sealt saad ta lisada wordpressi ajaveebi külge ja muuta vookogus läbi ajaveebi voo nähtavaks.

Pane powerpoint üles Splashcast programmi ja selle saad teha otse vaadatavaks vookogus.

Mis puutub vookogu keelde, siis avastasin, et näit. netvibes.com vookogu muudab ka keele osaleiselt eestikeelseks, olenevalt veebilehitsejast, samas pageflakes seda ei tee.

Eriti tahan tänada sind Fljuza juhendamise eest, kes sooritas oma kodutööd nüüd väga häasti. See on omamoodi õpipartnerlus, mida te omavahel rakendasite.

Aitäh kursusel osalemast ja millegipärast ma ei kahtlegi, et õpitu ka kasutust leiab :)

Anonüümne ütles ...

Mis puutub Fljuzasse, siis temale oli abiks veel üks kursaõde, kes kaugkoolituse loengul ei käi. Kolmekesi püüdsime kõik üksteist aidata.

Anonüümne ütles ...

Ja aitäh info eest - see on see, et kõiki vookogus olevaid lubavusi veel ei tea - eks osa leiamegi nii, et keegi jälle avastab midagi ja siis saame kasutada.

PS! Meie ajaveebi aadress on http://megaherts89.blogspot.com/
Ma ei tahtnud seda lihtsalt väga palju välja reklaamida, sest see on eelkõige mõeldud ainult Pereraadio töötajatele. Aga kui on huvi, siis võib muidugi vaadata.